annakontula

”Miten meni ministeri Toivakka, noin niinku omasta mielestä?”

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kritisoi ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakan

The post ”Miten meni ministeri Toivakka, noin niinku omasta mielestä?” appeared first on Anna Kontula.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

No, ei tästä arvostetun vähemmistökansanedustaja Kontulan blogista hirveästi saanut rakennusaineita omaan yhteiskuntakäsityksen sokkeliin. Vain joku hölmö linkki oli annettu... MV?

Joku joviaali voisi kenties avata aihetta parikymmentä deppaa alas, jotta tällaisen impivaaralaisen pottunokan autokorreellaatori antaisi edes jotakin tunnistettavaa pohdinnanaihetta?

Tätäkö on Suonen kansanedustuslaitoksen taso nykyään?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kertoo lähinnä bloggaaja ylimielisestä suhtautumisesta potentiaalisiin lukijoihin. Mutta miksi kukaan vaivautuisi lukemaan tekstiä, jota bloggaajakaan ei pidä edes kopioimisen arvoisena.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Mielipiteenne siitä, että ministeri Toivakka olisi harjoittanut perheyritykseensä kohdistuvaa verosuunnittelua on jo lähtökohdaltaan täysin harhaanjohtavaa. Ministeri Toivakka ei ole harjoittanut väittämäänne verosuunnittelua.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Kontula ,Lue Kalle Salavan blogi tästä aiheesta. Vaikka sanoit silloin vaalien jälkeen olevasi tietämätön budjeteista yms, syytä olisi nyt kansanedustajana tutustua kansantalouteen edes hiukkasen. Akateeminen nainen ja viitsii nolata itsensä huh huh.

Käyttäjän MarinaLindqvist kuva
Marina Lindqvist

Hyvä sinänsä että asia tuli puheeksi, missä määrin on järkevää antaa verovaroja kansalaisjärjestöille? Mieleeni ei tähän hätään tule yhtään.

Toimituksen poiminnat