annakontula

Uusien rajojen aika

Viime vuosiin saakka olemme eläneet madaltuvien rajojen aikaa. Matkustaminen maasta

The post Uusien rajojen aika appeared first on Anna Kontula.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän AriKananen kuva
Ari Kananen

Tälläiset kirjoitukset pitäisi poistaa joissa linkataan omaan kirjoitukseen muualle.

Lisäksi olisi toivottavaa että kirjoittajat osallistuisivat keskusteluun, muuten tämä on vain sieltä norsunluutornista huutelua.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Samaa mieltä. Miten kukaan voi välittää kirjoituksesta, jota kirjoittaja ei edes vaivaudu kopioimaan tänne. Useampikin blogisti jakaa samaa kirjoitusta useampaan mediaan, mutta Kontula taitaa olla ainoa, joka on niin ylimielinen, että ei viitsi edes kopioida sitä kirjoitusta.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

On mukava ajella Euroopan halki ilman viisumeita samalla rahalla ystävämaissa. Mutta miten on ystävyyden laita esim. Romanian ja Kreikan kanssa? Helsingin keskustassa on kymmeniä romanikerjäläisiä ja Kreikalle maksoimme miljardeja. On avattu rajoja ennen ystävyyttä!

Venäjä käyttää hyväkseen rajojen madaltumista: jos naapuri ei vahdi rajojaan kunnolla, Venäjä valloittaa. Krimi ja itä-Ukraina miehitettiin hetkessä.

Miehen ja naisenkin välillä on ystävyyden rakentaminen ensisijaista. Vasta sen jälkeen "rajat" madaltuvat itsestään! Rajat saa auki myös rahalla tai väkivallalla!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Anna hei, asuin 50 vuotta sitten Tampereella Koukkulan lähellä. Muistin juuri että seurasin jonkun aikaa vanhainkodin juttuja. Jossain vaiheessa siellä oli kaksi yöhoitajaa jokaisella osastolla. Sitten vähennettiin että oli vain yksi hoitaja yöllä. Seuraavassa uudistuksessa oli yksi yöhoitaja kahta osastoa kohti.

Onkohan nyt jo niin, että yöhälytykset menee vartiointiliikkeeseen josta aikanaan tulee vartija käymään?

Toimituksen poiminnat